Anem arribant a rastrons a mitjan mes d’agost del 2022. S’acosta una ponentà que afegirà calor, però mos estalviarà un poc d’humitat, diuen.

Aprofitant un poc eixa pau torradora de l’estiu valencià, penge en este bloc de WordPress la mateixa edició de Tirant lo Blanch que havia penjat en un altre servidor 🔗 (servidor que mantinc actiu com a còpia de seguretat), però afegint apunts —com ara este— que han de contindre informació complementària sobre l’obra i sobre l’edició.

A mida que vagen passant les hores i els dies, el bloc anirà modificant el seu aspecte, els colors, les amplàries, els espais entre paràgrafs, les caplletres, miraré de donar-los un aspecte diferent a la pàgina del Tirant que la diferencie dels apunts complementaris, inclouré els índexs d’apunts, etcètera, un munt de detalls que faran que em creme la vista trobant en quin dels arxius, elements, pseudoelements o atributs he de clavar la pata fins que l’encerte per a obtindre un resultat més intuït que desitjat.


Publicat per: mbc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *